LINUS JOAKIM VILLE WALLBING FÖDD 18/8 2008

En liten presentation av lillkillen är väl på plats nu.

Ville kom in i vårat liv som en stormvind, trodde inte att jag kunde få barn – har alltid sagt det att några barnbarn får mina föräldrar aldrig, ja förutom hundarna. De hade nog också trott det så när jag ringde mamma & berättade att hon skulle bli mormor blev hon minst lika glad som jag. Hon for & köpte champagne =)

Världens sötaste pojke tror jag allt att han är & jag är ju inte partisk alls.

Ville har en Gudmor ~ Tessan. Sen har han många faddrar ~hundbrudarna … Alla dessa brudar ska se till att denna ”pojk” blir en bra & redig kille när han blir stor … förhoppningsvis en hundkille *ler* kanske även en skyddsfigurant !! !!Så här var det innan …


Jag & Tessan åkte till Sunderbyn kl 08.oo vart direkt inlagd på ett förlossningsrum. De satte igång mig direkt, först med lite piller & sen kl 14 satte de in dropp &då börja de hända grejer. Värkarna kom igång ganska så omgående, de gav mig epiduralbedövning &jag kände inget efter det.

Krystvärkarna kom igång kring 02 på natten, det var ingen lek vill jag lova. Hade en fantastisk barnmorska som var hård men rättvis, pekade med hela handen & det var det jag behövde! Ville kom ut 03.24 &han skrek inte !! Jag blev jätteorolig, lever han fråga jag & just då skrek han *puh* På TV gråter ju barnen direkt de kommer ut så det tror man ju att de ska göra. Han hade tio fingrar & tio tår, skrek & massor av hår hade den lilla hjälten.Tessan fick äran att klippa navelsträngen, jag var lite rädd att hon skulle klippa fel *ops* men hon var stadig på hand.

Vi fick stanna på BB i tre dygn då jag hade haft en lång vattenavgång, det var skönt & jobbigt samtidigt. Ville var superduktig att på att suga men fick inge mjölk så de fick lov att ge honom ersättning. Han skakade massor av alldeles för lågt blodsocker *liten* när han äntligen fick ersättningen så vart det annat ljud i lillkillen, genast sov han bra & var glad.

Det är som en klyscha men detta är det häftigaste jag gjort …Vill du inte ha barn? Du vet inte vad ni går miste om =)